понеділок, 1 грудня 2014 р.

    Найвідоміші  музеї світу з унікальною архітектурою
 (+ фото)


                                                                                              
     Не так давно архітектори вирішили, що не тільки експонати музею повинні привертати відвідувачів, але і музей сам по собі. Яким чином краще всього привернути нових відвідувачів, звернувши увагу на музей? Звичайно ж, побудувати його так, щоб він не був схожий ні на один з музеїв світу - це складне завдання, але дизайнери і архітектори непогано справляються із завданням.  Загалом, пропоную всім оцінити найнезвичайніші музеї світу - незвичайні вони не тільки тим, що зберігається всередині, але і самі по собі. Загалом, краще один раз побачити. 

Музей Royal Ontario, Торонто
Roya lOntario Museum - Королевский музей в Торонто (Канада)в 2007 году к основному зданию было пристроено современное строение
Royal Ontario Museum (ROM)  найбільший музей світової культури та історії в Канаді і п"ятий по величині в Північній  Америці. 
Колекція музею включає близько 6 млн. різноманітних предметів та має більш ніж 40 галерей. Королівський музей відомий експозиціями динозаврів, експонатами мистецтва Ближнього Сходу, Східної Азії та Африки, а також надбаннями європейської и канадської історії. Цей музей більше схожий на космічний корабель, який потерпів крах, ніж на звичайну будівлю. 

Rosenthal Contemporary Arts Center



Будівля цього музею зроблена з алюмінію і бетону. Загальна площа його - 25 тисяч квадратним метрів. До речі, вміст музею цілком відповідає його зовнішньому вигляду - адже музей презентує сучасне мистецтво, у всіх його проявах. Як же тут обійти стороною архітектуру самого музею?


Akron Art Museum




Ще один музей, що спеціалізується на мистецтві. У його конструкції використовувалися в основному скло і сталь. Якщо дивитися з певного ракурсу, то можна бачити, що будівля музею схожа на величезного птаха, який збирається злетіти, і виглядає все це дуже незвично.




Guggenheim Museum Bilbao




                                                         
 Власне, цей музей сам по собі витвір мистецтва, незалежно від того, що там всередині.

Національний музей мистецтв, Осака
Архітектори створили цей музей у вигляді гігантської металевої комахи, яка ще на землі, але вже готується до польоту. У конструкції застосовувалися титанові і сталеві труби, і сам він дійсно символізує сучасне мистецтво.


                                                           Музей мистецтва в Дубаї


 Напевно, Дубаї найвідоміший регіон з погляду наявності там унікальних витворів архітектурного мистецтва.

                                     Музей мистецтв Вейсмана, Міннеаполіс


Будівля цього музею - повна абстракція, тут немає єдиної системи. Цей музей - дуже відомий, як серед архітекторів, дизайнерів, мистецтвознавців, так і звичайних людей, кому до душі незвичайні будови.


New Museum on the Bowery, Нью-Йорк

Новий музей сучасного мистецтва






Денверський музей мистецтв

Будівля складається з великих геометричних елементів, які всі разом є єдиною системою, що дивує своїм зовнішнім виглядом.



NEMO- єдиний в своєму роді музей. Більшість експонатів музею виготовляється його співробітниками з підручних матеріалів і призначене для того, щоб їх торкалися, так як саме через це пояснюється, як влаштований світ. В музеї існує НЕМО-театр, в якому проводяться виставки, презентації, публічні лекції.


Лувр – один з найбільших та найпопулярніших музеїв світу. Про його популярність свідчать не лише кількасотметрові черги за квитками, а й зібрання  одному місці чи не всіх шедеврів мистецтва. На відміну від деяких українських музеїв, фотографувати в Луврі можна абсолютно все – і цілком безкоштовно.

1 коментар:

  1. Strange "water hack" burns 2lbs overnight

    More than 160k women and men are losing weight with a simple and SECRET "liquids hack" to burn 2lbs each and every night while they sleep.

    It's painless and works all the time.

    This is how you can do it yourself:

    1) Grab a drinking glass and fill it half full

    2) Then use this weight losing hack

    and become 2lbs skinnier when you wake up!

    ВідповістиВидалити