понеділок, 17 листопада 2014 р.

                         Як вставити презентацію в блог

Інструкція з використання одного 
з популярних веб-сервісів slideshare.net.

Отже, перш ніж виставити презентацію в блог:
1. Потрібно зареєструватися на slideshare.net, натиснувши на верхній панелі на малопримітної напис реєстрацію
2. Після реєстрації почати завантаження свого файлу з презентацією. Для цього потрібно натиснути кнопку завантаження (завантаження)
3. Потім, коли завантаження, досить швидко, відбудеться, натиснути кнопку опублікувати (опублікувати)
4. Потім презентація буде довго (це залежить від трафіку) оброблятися
У разі, якщо у вас вистачить терпіння, то ви дочекаєтеся, звичайно, не закриваючи сторінки, появи опублікованій презентації на slideshare.net
5. Тепер, при дворазовому натисканні на прев'юшки (маленьку картинку) вашої презентації, ви можете її споглядати (розділ меню My Slidespacе) серед інших тисяч опублікованих (пишу так спеціально, щоб ви не боялися, що хтось кинеться вишукувати офрографіческіе помилки і очепятки в ваших слайдах, повірте, кожен на цьому сайті більше зайнятий своїми опублікованими матеріалами, хоча ідея обміну там реалізується щосили, як і на інших популярних веб-сервісах Тепер, власне, генерація HTML коду для вставки презентації в сайт / блог
7. Тепер потрібно зробити улюблене копіпаст цього самого-код для вставки в редактор повідомлень свого блога, не забувши вибрати режим редактора "Змінити HTML" праворуч над панеллю інструментів.

От і все! Спочатку здається складно, але насправді, багато долають перші складнощі і з задоволенням користуються цим веб-сервісом. Успіхів!

Немає коментарів:

Дописати коментар